NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de son yıllarda isminden sıkça bahsettiren, zaman zaman dönemin siyasilerinden ve Milletvekillerinden çok haber kaynağı olan isimlerin başında şüphesiz Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur.


12 Yıla yakın bir süredir ilimizde Profesyonel sendikacılık görevini sürdüren, 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili aday sıralamasına girmesi ile siyaset arenasında da kendisinden bahsettiren Uğur, yeniden Türk Eğitim-Sen Şube başkanlığına dönmesiyle birlikte eğitim camiasında da adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Nevşehir’de yayın yapan günlük, haftalık yerel gazetelerin yanı sıra, internet sitelerinin önemli haber kaynakları arasında yer alan Uğur, aynı zamanda basın ve yayın kuruluşlarında sendika ve kendisiyle ilgili çıkan haberleri yıllardır düzenli olarak takip edip, dosyalayan ve bunları bir brifing dosyası haline getiren ilimizdeki tek isim.

Eğitimci ve siyasi kimliği ile kendisi de, yaptıkları da, açıklamaları da başlıca haber kaynağı olan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, sendikanın yeniden Nevşehir’de eğitim alanında yetkili alabilmesi için beraberindeki yönetim kurulu ile birlikte kolları sıvadı.