Kazada Abdullah Kılıç ve Ömer Aktaş'dan sonra Resul Erdal Aytemir'in de hayatını kaybetmesiyle şehit polis sayısı 3 oldu. Aytemir, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. 
Olayı haber alınca Kırşehir'e gelen Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, polis memurlarının görev için Ankara'ya sevk edildiklerini söyledi.

Otobüste 25 polisin olduğunu belirten Aydın, "Malesef orta refüjde aracın ters yatması neticesinde kaza olmuş. Karayoluyla Kayseri'den Ankara'ya gidiyorlardı ordan da uçakla Muş'a gideceklerdi" dedi.

YARALI 2 POLİSİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Kayseri'den Ankara'ya giden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarını taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan 22 polis memurundan ikisinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Otobüs kazası ile ilgili ayrıntılar netleşmeye başladı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait 38 LV 375 plakalı otobüsü kullanan kişinin komser yardımcısı Behçet Yılmaz olduğu belirlendi.

Kazada ismi belirlenemeyen son yaralının ise Özer Sevim olduğu anlaşılırken, olay yerinde hayatını kaybeden polis memuru Ömer Aktaş'ın cenazesi Mucur Devlet Hastanesinden ambulansla alınarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirildi.

Öte yandan kazada yaralanan Gökhan Emre Örül ve sürücü Behçet Yılmaz'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ŞEHİT OLAN POLİS MEMURLARININ CENAZELERİ MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLECEK

Kırşehir'de çevik kuvvet otobüsünün devrildiği kazada şehit olan 3 polis memurunun cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderilecek.

Kazada şehit olan polis memurları Abdullah Kılıç'ın Sivas, Resul Erdal Aytemir'in Kahramanmaraş Göksun, Ömer Aktaş'ın Samsun Çarşamba nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi.

Cenazeler bugün Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morgundan alınıp Kayseri'ye götürülecek.

Şehitler, Kayseri'de düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine uğurlanacak.