NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, 01 Aralık 2015 tarihinde başlayan Kış Lastiği uygulamasına Nevşehir’deki araç şoförlerinin çok büyük bir oranda uyum gösterdiğini söyledi.

İlimizde de etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte kış lastiği kullanma zorunluluğunun ilimizdeki araç sahipleri ve şoförlerinin büyük bir uyum göstermesinin memnuniyet verici olduğuna dikkat çeken Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musta  fa Düzgün, ilimizde özellikle özel araç sahiplerinin yanında okul servisleri, ticari taksiler ve şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin bu zorunluluğa uyum göstermesinin mutluluk verici olduğunu sözlerine ekledi.

Düzgün, “Kış Lastiği uygulamasının başladığı günden bu yana yaptığımız izlenimlerde ilimizde araç sahipleri ya da şoförlerinin bu uygulamaya % 99 oranında uyum sağladıklarını gördük. Bu son derece memnuniyet verici bir durum. Öte yandan Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan dolmuşların, okul servislerimizin, ticari taksilerimizin büyük bir oranda bu uygulamaya riayet etmesi bizleri de mutlu etti” dedi.