Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Nar kasabası Baş Mahalle Adnan Menderes Bulvarı üzeri’nde, kurulu bulunan, ‘KISMET MARKET’ AVM birinci kuruluş yıldönümünü, Narlı hemşerileri ile coşkuyla kutluyor.

Kısmet Market 1.yıl dönümünde sürpriz indirimlerle yoğun ilgi görüyor... Kuruluşunun 1.nci yılında indirim ve çeşitli kampanyalarla Nevşehir ve Nar kasabası halkını karşılayan Kısmet Market Alışveriş Merkezinde vatandaşlar ucuz alışverişin keyfini çıkarıyor. İndirimli günlerde marketteki yoğunluk izdihamdan farksızdı. 1.Yıl kutlamalarına özel 3 gün sürecek olan bu etkinlikte, Lipton Çay'dan, Zeytin yağına, Portakal'dan Mandalina'ya kadar tüm reyonlarda ve pek çok üründe başlatılan şok indirimlere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.


Ayrıca etkinlik kapsamında Ekmek'te de "3 Alana 1 Bedava" kampanyası başlatıldı. Şimdi Kısmet Market AVM'den poşet poşet çanta çanta alan kazanıyor.

Kalite ve müşteri öncelikli anlayışından ödün vermeden hizmet veren Kısmet Market şimdi yeni personelleri ile 1. Yılını indirimli kampanyalarla kutluyor.

Günlük tedarikli manav reyonu, unlu mamüller, şarküteri ,temizlik ve zengin ürün çeşitliliği ile ‘’Nar kasabasına yakışır özelliklerini 1 yıldır müşterilerine sunuyor.
Müşterilerine getirdiği ayrıcalıklar ve fiyat avantajları ile hizmet kalitesinde bir adım önde duran Kısmet Market İşletmecisi Murat Doğan; ‘’Yıllardır en büyük hedefimiz olan, kaliteyi en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunma anlayışımızdan asla taviz vermemekten onur duyuyoruz. Bizleri bugünlere getiren tüm Nevşehir ve Nar halkına her zaman öncü olacak hizmeti vermekten asla vazgeçmeyeceğiz. Ben veçalışma arkadaşlarım, her geçen zamanın bizlere kalite değeri kattığının farkındayız. Müşteri ve tedarikçilerimizden gelen istekler, her zaman yol haritamızı çizecektir. Nar halkına, kaliteli bir hizmet sunmak asli vazifemizdir.’’ diyerek, tüm Nar halkına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.


Kısmet Market AVM Sahibi Nevşehirli genç iş adamı Murat Doğan yaptığı açıklamasında; ' Kuruluşumuzun 1.Yıl etkinliklerinde Nar Kasabası vatandaşlarımıza ve tüm müşterilerimize özel çok hesaplı ve indirimli ürünlerimizi beğenilerine sunmuş bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi için kendilerine teşekkür ediyorum. Onların bu ilgileri sebebiyle etkinliğimizi 3 güne çıkartmış bulunuyoruz ve Pazartesi gününe kadar kampanyalı satışlarımız devam edecek" dedi...   

Etkinlikler kapsamında sıcak soğuk içecekler müşterilere ikram ediliyor. Ayrıca markete gelen tüm çocuklara Palyaçolar tarafından rengarenk balonlar hediye ediliyor.

1. Yıla özel tüm reyonlarda şok fiyatlar hesaplı alışverişler için Tüm Nar ve Nevşehir halkını Kısmet Market AVM'ye bekliyoruz.

Sizde bu kampanyadan faydalanmak için ​Acele edin.​ Gelmeden görmeden karar vermeyin...

Hayırlı alışverişler dileriz.

KISMET MARKET AVM
Uygun Fiyat Kaliteli Hizmet
Gıda
Temizlik
Şarküteri
Manav
Kasap
Kuruymiş
Unlu Mamüller
-------------------------------------------------

Tel: 0 384 213 66 09
Baş Mahalle Adnan Menderes Bulvarı Nar / NEVŞEHİR