Dünyaya 6 asır boyunca adalet ve hoşgörü ile hükmeden Osmanlı Devleti’ni kuruluşundan bu yana padişahların hayatlarından kısa özetler sunan gösteri Nevşehirlilerin büyük beğenisini kazandı. Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen Gözyaşı Geceleri Grubu'nun 'Kıtalara Sığmayan Aşk Osmanlı’ adlı gösterisini izlemeye İHH Nevşehir Koordünatörü Baki Öncel Başkanı ve çok vatandaş katıldı.

Program sunumlarını Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber.Com Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı yaparken muhteşem program Suriyeli Misifirimiz Sayın Alaaddin Doğan ın okuduğu Kuranı Kerim ile başladı.Ardından İHH Nevşehir Koordünatörü Baki Öncel Hocamız yaptığı konuşmasıyla 116 Tır ımızı Surieli mazlum müslüman kardeşlerimiz için uğurlayacak tüm destek ve yardımlarınız için Nevşehirli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Program öncesi açılış konuşmasını yapan İHH Nevşehir Koordünatörü Baki Öncel“Şanlı tarihimizin parlak sayfalarından alacağımız güçle silkinmemiz gereken bu günlerde bu tür etkinliklerle halkımızı uyandırmanın zamanı diye düşünüyorum. Şan, şeref, adalet ve hoşgörü dolu tarihimizi değişik organizelerle lekelemeye çalışan topluluklara karşı uyanık, tarihinden güç alan ve geleceğe umutla bakan nesillere ihtiyacımız var." dedi. 

Konuşmanın ardından Haşim Atken yönetimindeki ve yaklaşık 3 saat süren ‘Gözyaşı Geceleri’ ekibinin sahnelediği ‘Osmanlı’ gösterimi izleyenlerin beğenisini topladı... Çok sayıda Nevşehirli vatandaşlarımız hıçkırıklarla göz yaşlarına boğulurken Finalde Mehteran gösterileriyle adeta büyülendiler.Program sonunda Gözyaşı Geceleri ayakta uzun süre alkışlarla destek buldu...