Geçtiğimiz gün Körfez ilçesinde gördüğü aşırı şiddet sonrasında geçirdiği sinir krizi ile uyuyan kocasını öldüren genç kadın, mahkemeye çıkartılmadan serbest kaldı.

Nevşehirli Ailenin Gurbette  Büyük Dramı...!

Geçtiğimiz gün Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde yaşanan olayda 29 yaşındaki Damla Kutulu, kendisini sürekli olarak darp eden 33 yaşındaki eşi Fikret Kutulu’yu uyuduğu sırada önce kafasına tüple vurmuş daha sonra da iki kez bıçaklayarak öldürmüştü. Yaşanan olay sadece Kocaeli’nin değil Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Cinayet olayına bakan savcı da dikkat çeken bir karar vererek Damla Kutulu’yu mahkemeye bile çıkartılmasını gerek görmeden serbest bıraktı.

 

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Edinilen bilgilere göre; Damla Kutulu, emniyetteki işlemlerinin ardından dün Körfez Adliyesi’ne götürülerek savcı karşısına çıkartıldı. Yaşanan darp olayı nedeniyle yüzündeki ve vücudundaki morluk ve şişlikleri geçmeyen genç kadın, savcılıktaki ifadesinde yaşananları tüm ayrıntısıyla anlattı. İddialara göre; Damla Kutulu, eşi Fikret Kutulu’dan sürekli olarak şiddet gördüğünü ve olay gecesi bunun dozunun çok arttığını söyledi. Genç kadın savcıya verdiği ifadesinde, olayın yaşandığı gece, eşinin kendisini kaybederek eline ne geçtiyse onunla vurduğunu, hastanelik oluncaya kadar darp ettiğini ve daha sonra da o şekilde bırakıp uyuduğunu söyledi. Bundan sonra, kafasında bir anda eşini öldürme planı kurmaya başlayan genç kadın, eşinin uyumasından sonra önce tüple kafasına arka arkaya vurduğunu, ardından da ekmek bıçağı ile sağ taraftan karın boşluğuna iki kez bıçak sapladığını belirtti. Damla Kutulu, tüm bunları yaşadığı şiddet ve duyduğu acı ile kendisini kaybederek yaptığını söyledi. Savcı daha sonra kendi yetkisini kullanarak, Kutulu’nun hastaneden aldığı ağır darp raporu ile ağır tahrik unsurlarını göz önünde bulundurarak ve kendisiyle birlikte çocuklarını koruduğu düşünülerek genç kadının mahkemeye bile çıkartılmasını gerek görmeden serbest bıraktı. Öte yandan genç kadınla iki kızının bir tedavi merkezinde rehabilitasyon programına dahil edilecekleri öğrenildi.

 

EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN FİKRET KUTULU

 

OLAY BU EVİN 1. KATINDA YAŞANDI


Kaynak:Bizimkocaeli.com