Nevşehirli bir bayan kocasının hayalini gerçekleştirerek, hem eşine sürpriz yaptı hem de evlilik yıl dönümünü kutladı.

Nevşehir'de Ayşe Turan isimli bayan Evlilik yıldönümde eşi Aziz Turan'a hiç unutamayacağı bir süpriz yaptı. 

Ayşe Turan, Evlilik yıldönümde eşi Aziz Turan'a asla unutamayacağı bir süpriz yaparak Eşinin Çocukluk hayalini gerçekleştirdi.

Ayşe Turan isimli bayan eşi için hazırladığı bu sürprizi FİB haber Merkezi ile paylaştı, "Küçüklüğünden beri otobüs hastası olan eşim otobüsü çok seviyor ve Şehirler arası bir yolcu otobüsü sürmek onun en büyük hayali olduğunu biliyordum. Bende evlilik yıldönümünde eşimin bu hayalini gerçekleştirmek için hemen harekete geçtim" dedi.

Eşi Aziz Turan'ın yıllarca hayalini kurduğu Şehirler arası yolcu otobüsü kullanma arzusu eşinin ona yaptığı evlilik yıldönümü  sürprizi ile sonlandırdı.

Ayşe Turan, Nevsehir seyahat yetkilisi Ugur VATAN ile görüşerek durumu anlatarak ricada bulundu. Nevsehir seyahat yetkilisi Ugur VATAN ise ayşe hanımın ricasını kırmayarak kabul etti. Bunun üzerine Nevşehir Adanan Menderes Şehirler arası yolcu Terminaline Gelen Aziz Turan önce yaşadığı şaşkınlığını gizleyemedi. Ve Uzun süre bu şoku atlatamadı. Ardından çocukluk hayalini gerçekleştiren Turan'ın yaşadığı mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 

Aziz Turan; '' "Eşimle sürekli bu hayalimizi tartışırdık. Sonra eşim kendisi hayalimizi gerçekleştirdi. Benim bundan hiç haberim yoktu. Çok mutlu etti beni sağolsun Nevsehir seyahat yetkilileride bize bu şansı verdiler başta eşim olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Eşimi Çok seviyorum.'' dedi.