Nevşehir Damak tadının aranan ve meşhur ismi Konyalı Ömer Usta mekanının sahibi Nevşehirli İş Adamı Hacı Ömer Avcı’nın oğlu Yusuf Avcı ile Zeynep Koyuncu Dünya evine girmenin ilk yolunu aralayarak muhteşem bir nişan merasimi düzenlediler.

 Avcı ve Koyuncu Ailesinin Mutlu Günü

Nevşehirli İş Adamı Hacı Ömer Avcı’nın oğlu Yusuf Avcı ile Zeynep Koyuncu’nun evliliğe ilk adımı attıkları nişan törenine çok sayıda davetli katıldı.

 

Mutluluğa ilk adımı atmanın sevincini yaşayan Zeynep Koyuncu ile Yusuf Avcı'nın nişan yüzüklerini, NTSO Başkan Adayı Yakup Zağlanmış taktı.Davetliler, törenden sonra genç nişanlılarla Avcı ve Koyuncu ailelerini kutladı.

 

Nevşehir’in Organizasyonda ki en büyük ismi FİB Ajans Organizasyon tarafından yapılan Nişan merasimi Davetlilerden tam not alırken Genç çiftin nişan kurdelalarını NTSO Başkan Adayı Sayın Yakup Zağlanmış kesti.

 

Davetliler özel ikramlar ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirlerken çocuklarda palyaçolarla unutulmaz bir gün yaşadılar.

 

Genç Çiftlerimizi Yusuf & Zeynep Çiftlerine Bir Ömür Mutluluklar diliyoruz.


Nevşehir Düğün,Nişan,Sünnet,Konser,açılış gibi her türlü organizasynlarınız için FİB ajans Organizasyon her zaman yanınızda..
İletişim Bilgileri:
E-Posta:[email protected]
0 384 212 9 444
0 532 627 28 74
0 505 879 93 50
www.fibajans.com