29 Ekim 2015'te açılabilmesi için çalışmaların son hızla devam ettiği Devlet Hastanesi kavşağındaki köprülü kavşak tamamlandığında Türkiye’nin en kısa sürede yapılan ilk köprülü kavşağı olacak.

Nevşehirli vatandaşların meraklı bakışları altında devam eden hummalı çalışma için Belediye Başkanı Hasan Ünver 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yetiştirileceğini müjdelemişti.

Ünver Ne Diyorsa O...

Çalışmaları yakından takip eden vatandaşlar Başkan Ünver için :
 "- Helal olsun vallahi.Başkan Ünver Bitecek diyorsa bitecektir. Böylesine önemli bir çalışmaya imza atan Belediye Başkanımıza ve ekibine şimdiden teşekkür ediyoruz dediler..."

Nevşehir Belediyesinin ilimize kazandıracağı önemli yatırımlardan biri olan Devlet Hastanesi kavşağındaki köprülü kavşakta çalışmalar aralıksız sürüyor.


Türkiye'de İlk Olacak ...! 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in her aşamasını büyük bir dikkatle takip ettiği köprülü kavşak 40 günde tamamlanan, Türkiye’nin en kısa sürede tamamlanıp hizmete açılan köprülü kavşağı olacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında hizmete açılması planlanan köprülü kavşağın Türkiye’nin en güzel ve en kısa sürede tamamlanan köprülü kavşağı olacağının altını çizen Başkan Ünver, “Ülkemizin en kısa sürede tamamlanan ve en güzel köprülü kavşaklarından birini ilimize kazandırıyoruz. Çalışmalar son sürat devam ediyor. Cumhuriyet Bayramımızla birlikte halkımızın kullanımına sunacağız. Çalışmaları gece gündüz arkadaşlarımızla birlikte takip ediyoruz. Artık son aşamaya geldik. 9-10 güne kadar Allah’ın da izniyle bu çalışmamızı da tamamlayıp Nevşehirimize kazandıracağız” dedi.