Maddi, Manevi Her Zaman Yanınızdayım

NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimi Avanos ilçesine bağlı Kalaba belediye başkanı Mustafa Köroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, “450’ye yakın derneğimiz üyesi bulunuyor. Kurulduğumuz günden bu yana engellilerimizin toplum hayatına adapte olması, evlerinden çıkıp toplum içerisine karışmaları için var gücümüzle çalıştık. Allah’ın izni ile de bundan sonra da faaliyetlerimizi bu yönde sürdüreceğiz” dedi.

Dernek Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran ve yöneticilerin de katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, “Görmeyen Kültür ve Birleşme Derneğimizin Nevşehir’deki faaliyetlerini basın ve yayın kuruluşlarından takip ediyoruz. Toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarından olan engellilerimize yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bizde Kalaba belediyesi olarak maddi manevi onların yanında olmaya varız” ifadelerinde bulundu.