Bu Kahvede Borcu Olanlara Oyun Yok...!

Nevşehir in merkez ilçesine bağlı Boğaz köyündeki bir kahve işletmecisi,kendisine borcu olanların başka kahveye, başka kahveye borcu olanların ise kendi işyerine geldiklerini söyledi.
Kahve işletmecisi bazı müşterilerinden içtikleri çay ve meşrubatların paralarını alamayınca borçlular için ilginç yasak getirdi.İşletmeci Kahve kapısının camına astığı yazıda ; Veresiye Yoktur,Lütfen Borcu olan ödesin,Veresiye teklif etmeyiniz,Borçları olan lütfen oyuna oturmasın şeklinde yazdığı yazıları Kahvenin giriş kapısı camına astı.

Borçlarını istemesine rağmen alamadığını belirten Kahve işletmecisi, 100 ile 500 lira arasında borcu olanlar olduğunu açıklayarak, "Borçlarımı alamadığım için bu yazıyla ilan etmek zorunda kaldım. Defalarca istememe rağmen bir türla alamadım. Kiminin 1 yıl, 3 yıl, hatta 5 yıllık borcu olan var. Eğer borçlarını yine ödemezlerse avukat kanalı ile almayı düşünüyorum" dedi.
İşletmeci yazıyı görerek borcunu ödeyeceğini söyleyenlerin olduğunu ifade etti :"Yazıyı görünce utanan da var, hiç utanmayan da. Hatta zevk alan bile var. Borcumu istiyorum hemen cep telefonunu çıkarıyor, konuşur gibi yapıp bana konuşma fırsatı bile vermiyor. Bana borcu olan başka kahvehaneye gidiyor, başka kahvehaneye borcu olan da benim kahvehaneye gelerek gününü gün ediyor. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilemiyorum. " diye konuştu.