Köybaşı Petrol Yönetim Kurulu Üyesi İş adamı Hamza Köybaşı, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, üzerinden tam 1 yıl geçen hain darbe girişimi ile hem millet iradesinin hem de ülke ekonomisinin baskı altına alınmak istendiğini belirtti.

O gece tüm dünyanın, millet iradesini hiçe sayan utanç verici bir girişime şahitlik ettiğini kaydeden Köybaşı, “15 Temmuz’da milletimiz; vatanı, bayrağı ve özgürlüğü uğruna neleri göze alabileceğini tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir” dedi.

Dün olduğu gibi bugünde yarında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yanındayız, devletimizin bekası ve milletimizin geleceği için kanımızın son damlasına kadar hazırız diyen Nevşehirli genç İş adamı Hamza Köybaşı 
Gelinen noktada Türkiye, büyük projeleri ile sürdürülebilir kalkınma yolunda ilerlemektedir.
Şimdi artık kazanımlarımızı koruma değil; daha çok çalışma, daha çok üretme, daha çok ihraç etme, daha çok istihdam etme, dünyayı daha çok dolaşma zamanıdır. Bu bağlamda, yatırımlar hız kesmeden devam etmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, onları saygı, sevgi, minnet ve dualarla anıyorum.” dedi.


Köyaşı Petrol 15 Temmuz'da Hem Devletinin Hem Milletinin Yanında Yer Almıştı....

Nevşehir Çevre Yolu üzeri Lale Sanayi Karşısı ile Nevşehir Aksaray Karayolu üzerinde bulunan Köybaşı Petrol akaryakıt istasyonunu hain darbe girişimi gecesinde kapatmayıp vatandaşlara hizmet vermeye devam eden yüzlerce kişi, o saatlerde bir çok akaryakıt istasyonunun yaşanan gelişmelerden tedirgin olup istasyonlarını kapatırken Köybaşı Petrol Yönetim Kurulu Üyesi İş adamı Hamza Köybaşı’nın sahibi bulunduğu akaryakıt istasyonlarının açık bulundurulmasından dolayı bizzat genç iş adamına teşekkür etmişlerdi.

FİB Haber Merkezi olarak Köybaşı Petrol İşletmesine, bu duyarlılığı ve vatan severliği için bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.