Nevşehir’in son yıllarda yıldızı her geçen yıl parlayan Kozaklı ilçesine ulaşımın sağlandığı yolun yamalı ve bozuk oluşu bu yıl da gündemde.

İlla Can Kaybımı Yaşanması Bekleniyor ?

Kozaklı daki bir termal kaplıca tesislerine rezervasyon yaptıktan sonra yola koyulan 42 LV 058 plakalı panelvan araç içinde bulunan bir aile, Konya dan Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde bulunan Termal kaplıcalarında şifa bulmak için hareket ettiler.
Nevşehir'in Kozaklı ilçesine kadar gayet güzel geçen yolculuk yapan Aile, Kozaklı-Kalaba arasına geldiğinde ise kendilerine karşılayan bozuk ve yamalı yolların azizliğine uğrayarak direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsünün bu bozuk yolda takla atmasıyla tatil ve şifa yolunda adeta çileye dönüştü. Çok şükür ki kazada can kaybı büyük bir şans eseri yaşanmadı.Araç içinde bulunan iki kişi yaralı olarak Devlet hastanesine kaldırıldı.

Nevşehir'in Büyük Ayıbı...!

Geçtiğimiz yıllarda da gündeme gelmesine karşın bir türlü istenilen düzeye getirilemeyen yol güzergahında göze çarpan olumsuzluk hala giderilmiş değil. Trilyonluk tesislerin yapıldığı Kozaklı ilçesine karayolu ile ulaşımın sağlandığı yolun bozuk ve yamalı hali ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin de dikkatinden kaçmıyor.

Kozaklı'nın Yolları Taştan... Bu Berbat ve Rezil Yol; Ne Kozaklı'ya Ne Nevşehir'e Ne de Bir ilçe girişine hiç yakışmıyor...

Bölge turizmine son yıllarda sağladığı katkı ile de öne çıkan Kozaklı ilçesinin bozuk ve yamalı yollarına bir türlü bulunamaması yetkililerin, ilgililerin bu konudaki eleştirileri kulak ardı etmesi anlamına da geliyor.

Kozaklılı vatandaşlar www.fibhaber.com a yaptıkları açıklamalarında Kozaklı girişindeki Ölüm yolu için biran önce çözüm üretilmeli.Sayın Milletvekillerimiz bu sorunu çözmezlerse 2015 Genel seçimlerinde bizden oy için gelmesinler dediler...