FETÖ/PYD soruşturması sonucu sahibinin tutuklanması ile başlayan süreçte Kozza Termal Devremülklerinin kapatılması ile büyük mağduriyet yaşadıklarını belirten vatandaşlar şimdi ise bir araya gelerek haklarını yasal zeminde aramaya başladılar.

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde Kozza Termal’den hisse alan ve sonrasına Devremülk otelin kapatılması sonucu mağdur olan konut sahibi aileler yetkililerin seslerini duyması için 'Kozza Termal' önünde protesto yaptı. Türkiye'nin bir çok şehrinden gelerek sabah saatlerinde Kozza termal devremülk otel önünde toplanan vatandaşlar düzenledikleri Basın açıklaması ile mağdur oldukları tesis için kayyum atanması taleplerini dile getirerek yetkililerden yardım etmeleri istendi.

Hizmete girmesinden kısa bir süre sonra kapısına kilit vurulan ve bu yüzden mağdur olan binlerce vatandaş Sorunlar çözülene kadar eylemlerine devam edeceklerini açıkladılar.


Yapılan eylem sonrası Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığa sunulmak üzere imza toplanmasının ardından Kozza termal Otel önünde toplanan kalabalık grup olaysız dağıldı.