Nevşehir Müftülüğüne bağlı Kavak Beldesi Kuran Kursu Öğrencileri Hocaları Fatma Zehra Dündar önderliğinde farklı bir etkinliğe imza attılar. 
İl Müftüsü Yakup Öztürk vasıtasıyla Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yüksel Yiğit’e, Kahraman Ordumuzun Afrindeki Zeytin dalı mücadelesini desteklediklerini, onların her zaman yanında olduklarını ve onlara ev işi el işi ikramlarda bulunmak istediklerini ancak buna imkan olmadığını, Ama onların onuruna huzur ve güvenliğimiz için gece gündüz demeden, ilimizde görev yapan askerlerimize ikramda bulunmak istediklerini bildirdiler. 
Aldıkları izin ve randevu sonunda, bu gün saat 15:00 da Garnizon komutanlığı yemekhanesinde hazırladıkları envayı çeşit pasta, börek, kek, tatlı, sarma ve aşure aşını askerlerimize ikram ettiler.
Kur’an Kursu öğreticisi Fatma Zehra Dündar ve öğrencileri tarafından İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda verilen yemeğe İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, İl Müftüsü Yakup Öztürk ile İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat, Dr. Ahmet Özvarinli, Kavak Kasabası Belediye Başkanı Celal Yiğit ve askerler katıldı. 
İl Müftüsü Öztürk,  "Afrin' de ‘Zeytin Dalı Harekâtında’ mücadele veren askerlere destek olmak, askerlerimizle bir araya gelmek, birlik ve beraberliğimize vurgu yapmak maksadıyla bu yemeğe katıldık.
Bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Kavak Kasabası Kuran kursu Öğreticisi Fatma Zehra Dündar ile Öğrencilerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yüksel Yiğit,  böyle bir organizasyonun yapılmasından dolayı memnuniyetini belirterek, İl Müftüsü Yakup Öztürk ’ e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
İl Müftüsü Yakup Öztürk ’ ün yaptığı yemek ve Zafer duasından sonra askerlerle hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile program sona erdi.