Şu sıralarda Veda Hazırlığında olan Derinkuyu İlçesinin Genç çalışkan ve başarılı Kaymakamı Mithat Can Kutluca, FİB Haber.Com Genel Koordünatörü Fikret Çapacı'ya yapmış olduğu açıklamasında çok sevdiğim ve alıştığımız Derinkuyu ilçemize artık görevimiz sebebiyle vedaya hazırlanıyoruz.

Bu güzel ilçeye ve Derinkuyulu vatandaşlarımıza çok alışmıştık.İnşallah sevdalısı olduğum bu bölgeye yeniden gelmek ve bu güzel insanlara hizmet edebilmek nasip olur. Görevimiz boyunca hakkı geçen herkezden helallik istiyorum.Benim hakkım varsa herkeze helal olsun dedi...

Kaymakam Kutluca başarılı çalışmalarıyla Kapadokya ve Nevşehir'in İnternet gazetesi www.fibhaber.com a da bölgenin gözü kulağı olarak teşekkür ediyorum artık bizde görev yapacağımız yerden www.fibahber.com dan öğreniriz dedi.
 Kutluca’dan Bayram Mesajı

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mithat Can Kutluca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mithat Can Kutluca, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; Dini ve Milli Bayramlar aynı duyguları paylaşan, kederde, tasada, kıvançta tek bir kalp olarak çarpan toplumların sevinç ve mutluluk günleridir. Kaynaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin, barışın, mutluluğun, sevincin ve üzüntülerin paylaşıldığı müstesna günlerdir bayramlar. Yine böyle bir günü, Ramazan  Bayramını sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde idrak ediyoruz. Tüm Derinkuyulu hemşerilerimin, mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramını aileleri ile birlikte en içten duygularla kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve esenlik içinde daim olmalarını diliyorum.