Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Muzaffer Leblebici'nin sürpriz istifa kararı Nevşehir gündemine bomba gibi düştü.

Şimdi Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığından istifa eden Muzaffer Leblebici'nin Nevşehirspor Kulüp Başkanlığını bırakıp bırakmayacağı ise merak konusu oldu.


Şimdi Gözler Leblebici'de!!! 

Özellikle Nevşehir'de kurmayı düşündüğü 3 yeni yatırımla birlikte Nevşehir'de büyük heyecan uyandıran Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'nin Birlik Vakfı Başkanlığı görevinden istifa etmesi sonrası şimdi tüm gözler Muzaffer Leblebici'ye çevrildi.


Yeni sezona "Nevşehir'in mutlaka profosyonel liglerde bir takımı olmalıdır" sözüyle yola çıkarak Şampiyonluk hedefleriyle kurduğu güçlü kadrosu için maddi manevi hiç bir fedekarlıktan kaçınmayan İş Adamı Muzaffer Leblebici'nin son gelişmeler sonrası Kulüp Başkanlığı görevini bırakıp bırakmayacağı ve Nevşehir'e kurmayı planladığı yatırımları konusunda nasıl bir karar vereceği Nevşehir'de vatandaşların gündemi haline gelirken, önümüzdeki günlerde bu konuda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Leblebici'nin şok İstifası sonrasında yaptığımız haberimize, Nevşehirli vatandaşlarımız sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı yorumlarla bakın nasıl tepki gösterdiler:


Leblebici, Birlik Vakıf Başkanlığından İstifa Etti.

Başlıca Yorumlar

Yorumlar

HiLmihan GürLevik Aceba bizim.memleletin insanlari yine ne yaptida yatırım delisi bu insanın istifasina sebep oldu cok merak ediyorum
Beğen · Yanıtla · Mesaj · 6 · Dün, 19:14

HiLmihan GürLevik Meyve veren ağacı taslamak degil bu yapilan resmen ağacı kesmisler atmışlar. Insallah yatırımlarından da caymaz
Beğen · Yanıtla · Mesaj · 5 · Dün, 19:19

Bilal Uzel Nevşehirli olarak üzüntü içerisindeyim memleketim için çok büyük bir kayıp muzaffer beyi sahiplenemedik
Beğen · Yanıtla · Mesaj · 3 · 22 saat önce

Taner Gürbüz Bu memlekette koltuk sevdalısı insanlar hep vardi herkez ona göre muamele yapti muzaffer bey yüz çevirdi heralde ..
Beğen · Yanıtla · Mesaj · 2 · 22 saat önce

Ömer Faruk Şahin Faizci, tefeci zihniyet yüzünden istifa etmiştir kıymet bilmez 
Bir yol olmaz bir Nevşehir işte
Yazık yazık
Beğen · Yanıtla · Mesaj · 11 saat önce

Mustafa Tekin Harfi harfine doğru ve isabetli bir yorum. Kitabın tam ortasından konuşmuşsuunuz, tebrik ederim.
Beğen · Yanıtla · Mesaj · yaklaşık bir dakika önce

Ümit Ahu Kuzey Nevşehirlinin yapamadığını yaptı yapacaktı inş projelerden vazgeçmez 
Nevşehir için
Beğen · Yanıtla · Mesaj · 3 · 20 saat önce

Bilal Uzel Inşallah nevsehirimizde yatırımlarına devam eder

Mustafa Tekin Muzaffer bey gibi kıymetli, liyakatlı, özverilş, dürüst ve samimi insanların değer ve kıymeti bir gün anlaşılır ve takdir görürse, o zaman memleketimiz düze çıkacaktır. Anlaşılan henüz patika ve çakıllı yollardan kurtulma şansımız yok.
Beğen · Yanıtla · Mesaj ·  · 24 dakika önce