Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehirspor, Sakaryaspor’un eski Teknik Direktörü Yavuz İncedal ile görüşmelere başladı.

2016-2017 futbol sezonuna Bölgsel Amatör Lig’de şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Nevşehirspor, Konyaspor, Eskişehirspor ve son olarak Sakaryaspor’un çalıştıran Yavuz İncedal, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ile görüşmek üzere Nevşehir’e geldi.

Nevşehir Konağı’nda Nevşehirspor yöneticileri ile bir araya gelen Teknik Direktör Yavuz İncedal anlaşma sağlandığı takdirde önümüzde ki sezon Nevşehir Spor’u Spor Toto 3. Lig’e çıkartmak için çalışacak.

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici burada yaptığı açıklamada, “Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan takımımızı önümüzde ki yıllarda profesyonel ligde mücadele etmesi için elimizden gelen çalışmaları başlattık. Bu kapsamda Yavuz İncedal ile görüşeceğiz. Umut ediyorum ki hocamız ile anlaşırız” dedi.
Teknik Direktör Yavuz İncedal ise “Nevşehir’e futbol konuşmak için davet edildik. Konuşacağız ve önümüze bakacağız” şeklinde konuştu.