Hafta sonunda düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilen 'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazası çeşitli firma ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlardan gelen kutlama çiçeklerini Nevşehir İHH'ya Bağışladı. 

Geçtiğimiz Hafta Sonu Nissara Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan ve görkemli bir törenle Nevşehir'de hizmete giren 'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazası sahibi Vejni Büyük, açılış töreninde çeşitli firma ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlardan gelen bütün çiçekleri Nevşehir
 İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(İHH)’ya bağışlama kararı aldı.

'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazası sahibi ve NEVBİAD Yönetim Kurulu Üyesi Vejni Büyük açıklamasında, Türkiye’nin yanı sıra Mısır, Suriye, Filistin, Arakan, Somali, Çad, Gana, Kosova ve Nijer gibi ülkelerde açlığın yanı sıra zulme uğramış insanlara din, dil, ırk farkı gözetmeksizin yardım elini uzatan İHH’ya, Mağazamız Açılışında gönderilen kutlama çiçeklerini göndererek katkı sağlamayı uygun gördüğünü belirtti.


İHH Nevşehir Koordinatörü Baki Öncel de, Vejni Büyük’ün bu jestinin oldukça önemli olduğunu belirterek, ''Mazlum ülke insanlarına karşı yürütülen bu çalışmalarda 'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazası sahibi değerli hemşehrimiz Vejni Büyük’ün katkısının oldukça önemli olduğunu biliyorum. Bu örnek davranış nedeniyle vakfımız adına Vejni Büyük’e teşekkür ediyorum” dedi.

'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazasından İHH yöneticileri tarafından bugün teslim alınan ve Vejni Büyük’ün bağışladığı çiçekler daha sonra satılarak, elde edilecek gelirler İHH tarafından Nevşehir'deki yetim çocuklara katkı sağlayacak.

"Madame Moss" Bayan Giyim Mağazası​ ​Nissara AVM Sahil girişinde Nevşehir Halkının hizmetinde...