Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası’nın 18. Olağan Genel Kurul’unda yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Pınarbaşı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı’na bu göreve yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
 2004 yılından beri şehir merkezindeki tüm sivil toplum teşkilatlarıyla birlikte el ele yürek yüreğe bir çok projeye imza attıklarını söyledi. Ünver, toplum hayatının her alanda gelişmesinde önemli bir potansiyel güç konumundaki sivil toplum teşkilatlarının üyelerine yönelik hizmetlerini etkin ve verimli şekilde yürütmesi için Nevşehir Belediyesi olarak ellerinden gelen çabayı yerine getirdiklerini aktaran Ünver,bundan sonra da aynı kararlılık içerisinde sivil toplum teşkilatları ile işbirliğini sürdüreceklerini ifade etti.
Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı’ da yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ünver’e teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.