Hayırseverlerin, evlerinde kullanmadığı malzemeleri haber vermesinin ardından Nevşehir İHH Nakil Aracı ile alınan eşyalar, il genelinde yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine yine İHH gönülleri tarafından ulaştırılıyor.
Nevşehir İHH, dünya genelinde birçok mazlum ve kadim İslam coğrafyasına yaptığı yardımlarını, aynı şehirde, aynı havayı teneffüs ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine de sunmaya devam ediyor.
 “Şehrimizdeki ihtiyaç sahibi komşularımıza uzanan dost eli”  olan Nevşehir İHH tarafından yürütülen çalışmalarda, bugüne kadar ilimizde yüzlerce mağdurun yüzü güldü.
Destekleriniz, yeni yüzlerin tebessümüne imkan sağlayacaktır.
Kampanyaya destek vermek istiyorsanız, 0535 932 7125 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Nevşehir İHH, bugüne kadar Suriye’de Bayır-Bucak, Halep, İdlib başta olmak üzere birçok bölgeye onlarca tır yardım malzemesi gönderdi.
Nevşehir merkez ve ilçeler ile bağlı belde ve köylerdeki yetim çocuklara sponsor olarak eğitim ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar yürütüyor.
Nevşehirli ihtiyaç sahiplerine her türlü ev eşyası ve gıda yardımının yanı sıra, Nevşehir’e sığınan binlerce mazluma yardım elini uzatmayı sürdürüyor.
Ayrıca, Afrika’da açlık ve susuzlukla karşı karşıya olan Somali, Etiyopya, Kenya, Gana gibi birçok ülkeye yardım malzemelerinin yanı sıra, su kuyusu açarak takdir topladı.
Daha önce, “En iyi yardım kuruluşu” ve “En aktif insani yardım kuruluşu” kategorilerinde ödüle layık görülen Nevşehir İHH, halkımızın ve mağdur Müslümanların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.