Muhtarlığa adaylığını açıklayan ve Yeni mahalle sakinlerinin büyük sevgisine mazhar olan Mahmut Ağaçdelen adaylığını resmen açıkladı.

Nevşehir Yeni Mahallesinden muhtar adayı olan Mahmut Ağaçdelen, Haziran 2017 tarihinde yapılacak olan Muhtarlık seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Dinamik bir muhtarlık modeli ile görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını ifade eden Yeni Mahalle Muhtar adayı Mahmut Ağaçdelen, mahallenin belli başlı sorunlarını çözeceğini söyleyerek vatandaşlarımıza hizmet sunma adına yola çıktık.” dedi.

Nevşehir merkez Yeni Mahalle muhtarı Sedat Manga'nın vefat etmesiyle boşalan muhtarlık görevi için bu göreve talip olduğunu ifade eden Ağaçdelen bu vesile ile merhum Muhtarımız Sedat Manga'ya da Allahtan rahmet diliyor, Haziranda yapılacak olan seçimlerde Yeni mahalle sakinlerinin desteklerini bekliyorum saygi ve sevgilerimle..." dedi.

1963 Nevşehir Doğumlu olan Yeni Mahalle Muhtar Adayı Mahmut Ağaçdelen, Öğretmen Lisesi Mezunu olup, Nevşehir de Reklamcılık işleriyle iştigal etmektedir.
Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yeni Mahallenin ilk sakinlerinden olan Mahmut Ağaçdelen Türk Telekom yanında Muhtarlık seçim bürosuyla 7-24 saat mahalle sakinlerine hizmet vermeyi düşünüyor.