Marifet Mühürde mi, Özaşık’ta mı?

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde 30 yıldır muhtarlık mührünü elinde bulunduran Süleyman Özaşık, pek az kişiye nasip olabilecek ikinci mührü de elinde bulunduruyor.

Ürgüp ilçesinin İmran mahallesinde 1989 Yılından bu yana mahalle muhtarlığını kimseye kaptırmayan, mahalle halkının oyları ile yeniden bu göreve seçilen Süleyman Özaşık, geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulun ardından Ürgüp esnaf ve sanatkarının da yetkisini aldı.

Hem muhtarlık, hem de başkanlık mührünü elinde bulunduran Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Özaşık, bir yandan da İmran Mahallesinin sorunlarına çare bulmanın gayreti içerisinde.

Mahallesinin Ürgüp çarşı merkezinde bulunması nedeniyle ilk işlerinden birinin son aylarda ilçe merkezinde doğalgaz ve benzeri çalışmalardan dolayı kazılıp kapatılan yolların belediye tarafından bir an önce düzenlenmesinin sağlanması olacağını kaydeden Mahalle Muhtarı ve Esnaf Odası Başkanı Süleyman Özaşık, anlaşılan o ki her iki mührü de kolay kolay kimseye kaptırmayacak.