AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk , Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile birlikte yeni kabinede Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Sayın Bekir BOZDAĞ ve Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine getirilen Sayın Numan KURTULMUŞ ile TBMM Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN’ı ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ziyarete ilişkin açıklamasında; Yeni kabinede Başbakan Yardımcısı olan Sayın Bekir BOZDAĞ’a hayırlı olsun dileklerimizi iletirken, yapılan görev dağılımında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Sayın Bakanımıza bağlanması hasebiyle Nevşehir Külliyesi konusunda hem kendisine bilgi verdik hem de külliyemizin tamamlanması noktasında desteklerini talep ettik. Sayın Bakanımızın yapımı devam eden külliyemize ilgisi ve destek olma noktasındaki düşünceleri bizi ziyadesiyle memnun etti.

Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Numan KURTULMUŞ’u Nevşehir’e davet ettiğimiz ziyarette kendilerinin de desteğiyle Eylül ayında yapmayı planladığımız turizm çalıştayından bahsettik. Sektör temsilcilerinin de katılımıyla Kapadokya turizmini bir üst seviyeye çıkarmak amacıyla Ören yerleri, Sit alanları ve Kapadokya’yı bir bütün olarak değerlendireceğimiz toplantıya katılım konusunda Sayın Bakanımızın olumlu düşüncesi bizleri sevindirdi.  Her platfor mda dile getirdiğimiz 5 milyon nitelikli turist hedefimizden memnuniyetini dile getiren ve bu hususta Hükümetimizin her zaman bize destek olacağını belirten Sayın Bakanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, destekleri için teşekkür ettik.