Nevşehir de abonelerine yani vatandaşlara hiçbir haber verilmeksizin yapılan habersiz elektirik kesintileri sonrasında vatandaşlar MEDAŞ duydukları büyük öfkelerini dile getirirlerken Vatandaşlar FİB Haber Merkezine bakın nasıl açıklama yaptılar:-Bizden tıkır tıkır para alıyorsunuz bizde tıkır tıkır işleyen elektrik istiyoruz evdeki eşyalar bozuluyor artık. Her yağmur damladığında kesiyorsunuz anlamış değilim bu durumdan çok muzdaribiz. Üstelik elektrikle ısınıyoruz. Soğukta kalıyoruz be insaf yani bu kadarda olmaz diyerek MEDAŞ tan umudu kesen vatandaşlar çözüm için artık Devletten bir çözüm bulmalarını istediler.

FİB haber Merkezi MEDAŞ ı 184 nol utelden aradıklarında kesintilere ilişkin olarak Bu konu ve tasarruf tammaıyla Bakanlıkla alakalı diyerek topu Enerji Bakanlığına atarlarken Kesintilerin neden daha önce haberdar edilmediği konusunu ise Belediyelere biz haber veriyoruz onların vatandaşlara bilgi vermesi gerekiyor diyerek bu konudada topu Belediyelere attılar.

En son bugün çarşı merkezi dahil Nevşehir genelinde yapılan Elektirk kesintileri ile en az 3 kez gidip gelen elektirkler vatandaşı bıktırdı.