Kısa sürede Nevşehir’in en gözde yerleşim bölgelerinden biri haline  gelen Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Nevşehir Belediyesinin girişimleri ile yeni bir park alanına daha kavuşuyor.

Nevşehir şehir merkezinde son yılarda yeni   TOKİ yerleşim alanlarının yapılandırılmasıyla birlikte hızlı bir yapılaşmanın ortaya konulduğu yaşam merkezlerinden biri  haline gelen Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde  Nevşehir Belediyesi artan   yeşil alan ihtiyacının karşılanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy  Mahallesinde Kent Ormanına çıkış alanında bulunan yaklaşık 2500 metrekarelik  bir alan  üzerinde Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenleme çalışmalarının sürdürüldüğü çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı, önümüzdeki günlerde hizmete kazandırılacak.

Çocuk oyun alanı ve dinlenme parkında,  yürüyüş parkının yanı sıra, çocuk oyun grupları, kamelyalar bulundurulacak. Alan çimlendirildikten sonra çeşitli türde süs bitkisi ve fidanların da ekimi yapılacak.