Memleket Havaları’nda Nevşehir coşkusu

 

Ataşehir’de yaşayan farklı illere mensup kişilerin tanışması, sosyalleşmesi, yörelerine ait kültüre olan özlemlerini gidermeleri amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Memleket Havaları-Nevşehir” etkinliği 17 Ocak Cuma Akşamı, Bostancı Green Park Hotel’de gerçekleşti. 

Nevşehirliler’in yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ile Namık Sürmen, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve İstanbul Nevşehirliler Derneği yöneticileri de katıldı. 

Türk Halk Müziği Sanatçıları Emel Taşçıoğlu ile Ekrem Çelebi renk ve coşku kattığı gecede konuşmasını yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bizi birbirimize bağlayan Cumhuriyet değerlerine sahip çıkılması gerektiğini söyledi. İnsanlar arasında ayrım yapıldığını belirten Başkan İlgezdi, “Ben yüzde 50’nin değil yüzde yüzün başkanıyım. Yetmiş beş yıldır birlikte yaşıyoruz ve yaşayacağız. Hep birlikte yolsuzluklara dur diyeceğiz” dedi. İlgezdi, konuşmasının ardından etkinliğe sesi ile renk katan Emel Taşçıoğlu’na plaket verdi. İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Mustafa Şen de Başkan Battal İlgezdi’ye yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Etkinlik, söylenen şarkılar ve çekilen halaylar ile son buldu.