Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde yapılan hava tahminlerinde Türkiye’nin bir çok ilinde kar yağışı bekleniyor. Kar yağışı beklenen illerden bir tanesi olan Nevşehir’de ise 25 Kasım Salı ve 26 Kasım Çarşamba günleri kar yağışı bekleniyor. İlimizde 5 günlük hava tahmin raporu şu şekilde;
25 Kasım Salı, Kar Yağışı bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -4 derece, en yüksek hava sıcaklığı 3 derece olması tahmin ediliyor.

26 Kasım Çarşamba, Nevşehir’de kar yağışı devam edecek. En düşük hava sıcaklığı -7 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 4 derece olması tahmin ediliyor.

27 Kasım Perşembe,  Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -1 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 1 derece olması tahmin ediliyor.

28 Kasım Cuma, Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -3 derece, en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.

29 Kasım Cumartesi, Nevşehir’de parçalı bir hava beklenirken sıcaklıklar azalıyor. En düşü hava sıcaklığı -4 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 2 derece olması tahmin ediliyor.