Mevcut Binanın Yıkımı Projeyi Geciktirdi

NEVŞEHİR(MHA) Çalışma ve İş-Kur İl Müdürlüğüne yeni hizmet binası yapımı konusunda son aşamaya gelindiği bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü İlhan Temel, önce mevcut hizmet binasının yıkılmadan yeni binanın yapılması konusunda bir kararı uygulamak istediklerini ancak, yeni hizmet binasının yapılmasının ardından bu binanın ileri de yıkılması anında yeni hizmet binasına da arar verilebileceğinin teknik olarak saptanmasının ardından hali hazırda bulunan hizmet binasının yıkım kararının alındığını ifade etti.

Yeni hizmet binası yapımı işinin bu nedenle geciktiğini dile getiren Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü İlhan Temel, bu yıl yaz aylarında başlayacak olan yeni hizmet binasının önümüzdeki yılın yaz aylarında tamamlanmasının hedeflendiğini de sözlerine ekledi.

Temel, “Yeni bina sorunumuz çok şükür çözüldü. Yer zemin etüdü çalışmaları tamamlandı. Bu yıl yaz sonuna doğru inşallah yeni binamızın yapımına başlanır. Önümüzdeki yılın yaz sonuna doğru da taşınırız diye görüyoruz. Mevcut binamızın yıkım işi geciktirdi yeni bina projemizi. Biz bu binayı yıkmadan yeni binayı yapmak istemiştik. Haziran ayı içerisinde proje çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte çok kısa zaman içerisinde yeni binamızın inşasına başlanır diye düşünüyorum. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu yıl içerisinde yeni binamızın yapımına Bismillah deriz” diye konuştu.