Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Sait YÜKSEL , teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Avanos ilçe başkanı Alparslan Kayğısız  ve yönetimi ziyaret ederek ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Yüksel,Avanos ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Alparslan Kayğısız ve yönetimi tarafından karşılandı. MHP ilçe başkanı Alparslan Kayğısız, Sait Yüksel’in aday adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada Yüksel, MHP’nin uygulayacağı ekonomi politikalarıyla Türkiye’deki işsizlik probleminin ortadan kalkacağını dile getirdi.

Yüksel, Avanos MHP ilçe teşkilat ziyaretinde yaptığı konuşmasında Nevşehir'in sahipsiz kaldığını ülkenin bir çıkmazda OLDUĞUNU ve doğduğumuz topraklara vefa borcunu ödeme gayretiyle bu kutlu dava için yola çıktığını söyleyerek, aday olmasak bile bu dava için çalışmalarımıza sürekli olarak devam edeceğini belirtti.


Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Sait YÜKSEL daha sonra  ,Acıgöl ilçe başkanı İsmail Hakkı Ercan bey ve   yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.