Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir milletvekili aday adayı İş Adamı Sait Yüksel, MHP iktidarının Türkiye için tek çare olduğunu belirterek; “MHP kazanırsa ülkemiz kazanacak, Nevşehir kazanacak, gençlerimiz ve çocuklarımız kazanacak” diye konuştu.

Yüksel, 7 Haziran 2015’te gerçekleştirilecek genel seçimlerde 25. Dönem milletvekilliği için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Nevşehir aday adaylığını 9 Mart 2015 Pazartesi günü partisinin Nevşehir İl Teşkilatı’nda geniş katılımlı bir toplantı ile açıklaması bekleniyor

Nevşehir gündemin adresi FİB Haber.Com a aday adaylığına ilişkin olarak değerlendirme yapan Yüksel,
 Türkiye’nin iyi yönetilmediğini savunarak MHP’nin iktidara yürüdüğünü kaydetti. Yüksel, “Bu kutlu davanın iktidar yürüyüşü başlamıştır. Hepsi birbirinden değerli aday adaylarımızla ve teşkilatlarımızla omuz omuza vererek MHP’yi iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.


MHP Nevşehir milletvekili aday adayı Sait Yüksel,Nevşehir'imize ve Türkiye’ye hizmet etmek için bu yola çıktığını belirterek;
“Bu hizmet yolunda kendimizi önce Allah’a sonra teşkilatlarımıza emanet ediyoruz. Türk milletinin geleceğine sahip çıkmak için, bayrağımıza, Nevşehirimize, kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, engellilerimize, yaşlılarımıza, işsizimize, yoksulumuza sahip çıkmak için, bin yıllık kardeşliğimizin devamını sağlamak için, tek vatan, tek bayrak için aday adayı oluyorum. Bu hizmet yarışında bütün aday adayı dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ülkemizin durumu Milliyetçi Hareket Partisi olarak bakıldığında ne yazık ki hiç de iç açıcı değildir. Bir tarafta doğu ve güneydoğu bölgelerimizdeki bölücü terör faaliyetleri, bir taraftan bu isteği destekleyen mevcut hükümetin tavrı ve akıl almaz tavizleri. Her tarafta hiç bitmeyen gittikçe artan türlü türlü yolsuzluk ve hırsızlık olayları ve hepsinden önemlisi iktidar partisinden olmayan vatandaşların artık huzurlu güvenli hayat sürememesi, ileriye dönük kariyer hedefleri yapamaması şahsım adına yıllardır beni çok olumsuz etkilemiştir” ifadelerini kullandı.

MHP iktidarının tek çare olduğunu vurgulayan Yüksel; “Hepimiz açık ve net görmekteyiz ki; şehrimizin ve ülkemizin MHP kadrolarına ihtiyacı bulunmaktadır. Yalana, talana, saltanat düzenine dur demek için 7 Haziran seçimleri hepimiz için çok önemlidir. Ülkemizin olduğu kadar Nevşehir’imiz için de çok önemli olan bu seçimlerde, partimiz mutlaka iktidar olacak, halkımızın özlediği hizmetleri bir bir gerçekleştirecektir. MHP kazanırsa, ülkemiz kazanacak, Nevşehir kazanacak, gençlerimiz, çocuklarımız kazanacak. Şehirlerimizde komşumuzla, esnafımızla, çiftçimizle, memurumuzla ve ailemizle rahat, mutlu ve yarınlardan endişelenmeden yaşamak istiyorsak birleşme ve sesimizi yükseltme zamanı gelmiştir. Bunun için MHP iktidarı tek çaredir” değerlendirmesini yaptı.

Biz, seçim dönemlerinde hep iyi hikayelerle, pırıltılarla uyutulduk. Bu sürece MHP olarak ülkücü olarak dur diyeceğiz. Nevşehirimize gerçek hizmeti alabilmek için, Nevşehir’deki ülkücüleri bir araya getirmek, teşkilatımızı daha güçlü yarınlara çıkarmak adına taşın altına elimizi soktuk. Birleştiren, bütünleyen, ötekileştirmeyen, herkese önce gönül kapılarımızı açarak, önce Cenab-ı Hakk’ın rızası sonra halkımızın rızasını kazanmak için yola çıkıyoruz. Yolumuzun başlangıç niyeti hayırdır ve inşallah akıbeti de hayır olur diye Cenab-ı Allah'tan niyazda bulunuyor ve sizlerin de dualarını bekliyorum. Dualarınız, desteğiniz ve teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız Allah yar ve yardımcımız olsun” cümleleri ile tamamladı.

MHP Aday adayı Sait Yüksel son olarak tüm hemşehrilerime bu anlamlı parçayı armağan ediyorum dedi...