Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, beraberinde parti yönetimiyle birlikte Nevşehir FİB Haber.com Bürosu'nu ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Kılıç'ı FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Genel Koordinatör İbrahim Uysal karşıladı.

FİB Haber İnternet Gazetesi’nin sadece Nevşehir değil, bölgemiz içinde çok önemli bir görev üstlendiğini, kamuoyunu bilgilendirme de örnek bir yayıncılık sergilediğini belirten Kılıç, ilimize ve bölgemize kattığımız değerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkan Adayı Kılıç, internet ve yazılı medyanın üstün gayret ve özverili ile çalıştığını, zor şartlara rağmen halkın haber alma özgürlüğüne öncülük ettiğini belirterek, FİB Haber ile birlikte ilimiz Nevşehir'de görevini hakkaniyetle ifa eden gazeteci dostlarımız olmak üzere tüm gazetecilerin bu özel gününü tebrik ediyor.​​​​​​, yeni yılda da başarılı çalışmalar içinde olmalarını diledi.

Kılıç; 'Nevşehirli hemşehrilerimizin Teveccühünü Görüyoruz"

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, caddelerde, sokaklarda ve çarşı da ama her yerde halkın kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini ve şehrin her yerinde gördüğü bu büyük ilgi karşısından memnun kaldığını kaydetti.
Kılıç “Hemşehrilerimizin bize gösterdiği teveccüh çok güzel. Seçildiğim takdirde Nevşehir Belediye Başkanı olarak bölgesel kalkınmaya ve bölgesel planlama ile şehrimiz adeta şaha kalkacaktır. Genel algı çok güzel. Zaten ziyaretlerimizde de apaçık görüldüğü üzere çok şükür iyi bir teveccüh gözüküyor. Ama biz tüm şehri kucaklayacak her kesimin sesi olacak Gelişen, Değişen ve Büyüyen Nevşehir'i birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Gittiği yerlerde projeleri ve yönetim anlayışından bahsettiğini ifade eden Kılıç, yönetim anlayışlarının istişareye ve katılımcılığa dayandığını belirterek, bu anlamda görev verilmesi durumunda kapılarının herkese açık olduğunu ifade etti.

Kılıç, göreve gelmeleri durumunda yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili de bilgiler sundu.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir için hepsi birbirinden özgün 9 başlıkta 90 proje hazırladıklarını ifade ederek, projelerini yarından itibaren peyder peyi Nevşehir kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydetti.

Kılıç, hayatında tüm sermayesinin doğruluk ve dürüstlük olduğunu belirterek, “Bizim dedikoduyla kaybedecek vaktimiz yok. Hiçbir zaman da abdestimden şüphe etmedim. Bizim tek derdimiz memleketimiz Nevşehir ve hemşehrilerimizi layık olduğu hizmetlerle buluşturmak” dedi.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Genel Koordinatör İbrahim Uysal MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç'a ziyaretin anısına plaket takdim edildi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.  

Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber Merkezini 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününde kutlayarak en anlamlı ziyaret imza atan MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç'a ve beraberinde MHP Yönetimine bu nazik ziyaretleri için sonsuz teşekkür ediyor. Seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz.