Türkiye’ye ve dünyaya örnek bir seçim sürecinin yaşandığı Nevşehir’ de, seçim sonrasında da yine örnek davranışlar sergilenmeye devam ediyor. Siyasi bir olgunluk içerisinde hiçbir olumsuz gelişmenin yaşanmadığı Belediye başkanlığı seçim sürecinin sonunda   MHP Nevşehir İl başkanı Göksel Taşçı ve MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun mesajını ilettiler.

MHP İl Yönetim Kurulu üyesi Eyüp Öz’ün de katıldığı ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, seçim mücadelesinin Nevşehir’in şanına yakışır bir siyasi nezaket ve olgunluk içerisinde sakin ve suhuletli geçtiğini belirtti. Bu dönemde belediye başkan adayları ile Türkiye’ye ve dünyaya örnek bir seçim çalışması içerisinde olduklarını aktaran Ünver “Olgun bir hava içerisinde seçim yaşadık. Bundan dolayı herkese teşekkür ediyordum. Bir tek emniyeti ilgilendiren olay bir yaşanmadı.  Nevşehir7in övüneceği kalitede bir seçim oldu.” dedi.

MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Varol’da ziyarette yaptığı açıklamada,elde edilen sonucun Allah’ın bir takdiri olduğunu belirterek “  Nevşehir’de hepimiz dostumuz, arkadaşımız, yolumuz bir yerde kesişiyor. Netice de belediye seçimi, biz yapacaklarımızı anlattık. Vatandaşın tercihi de Allah’ın takdiridir, buna iman etmekten başka da bir şansımız yok. Neticesi de hoş oldu, güzel bir seçim oldu. ”dedi.