Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet VAROL, MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, Mhp İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz ve Mhp Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu FİB Haber’i ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlamalarını ilettiler.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı  Mehmet Varol ve MHP Nevşehir İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri FİB Haber Gazetemize ziyarette bulundular

 Ziyarette Gazetemiz Haber Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı   ve Gazetemiz Genel Koordünatörü İbrahim Uysal hazır bulundu.   Varol adaylık süreci ile ilgili bilgiler verdi.


10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Cemiyetimizi ziyaret eden MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, tüm basın mensuplarının günlerini kutladı.

Sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini ve tüm sorunlarında yanlarında olmayı arzu ettiklerini ifade eden Varol, belediye olarak başlanılan ama tamamını kapsamayan hizmet binası yapımına devam edecekleri sözünü de verdi.

Seçim çalışmalarına başladıklarını ve halktan da yakın ilgi gördüklerini ifade eden Varol, seçim döneminde de, başkan seçildiğinde de basın mensupları ile yakın diyalog içerisinde bulunacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı olduğunda birinci yapacağı işin belediyeyi halka açmak olacağı sözünü veren Varol “ belediye hizmetlerinde kimse ayrıcalıklı olmayacak, herkes ayrıcalıklı olacak. Belediyeye gelen herkese aynı hizmet sunulacak. Herkesin memnuniyet duyacağı bir yapıya kavuşacak” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ise, il yönetimi olarak basın mensupları ile yakın ilişkilerde bulunduklarını ve bunu prensip olarak kabul ederek devam ettireceklerini söyledi.

Basının Nevşehir için değerini bildiklerini anlatan Taşçı “bizler ve sizler tüm halka hizmet etmeye çalışıyoruz. Üzerlerimizde büyük sorumluluk ve görev var. Bunun bilinci ile hareket ediyoruz. Herkesi kucaklıyoruz. Tekrar basın bayramınızı kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyoruz” dedi.