MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel ,Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti...

İş Adamı Sait Yüksel, MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığını açıklayarak, çalışmalarına başladı. 

Çalışmalar kapsamında, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı da ziyaret eden Yüksel, Milletvekili seçildiği takdirde, parti gözetmeksizin Nevşehir için hizmet edeceğini dile getirdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığını açıklayarak, çalışmalarına başlayan Sait Yüksel, Nevşehir Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı ziyaret ederek, kendisini ve nasıl bir siyasetçi olacağını anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayırlı olsun dileğinde bulanan Salaş, Memleket yönetimine bende varım diyerek Milletvekili Aday Adayı olan Borsamız üyesi Değerli İş Adamımız Sait Yüksel'e çıktığı bu yolda başarılar diliyorum dedi.

MHP Aday Adayı Sait Yüksel, " Tecrübe ve bilgiye sahip, teşkilatla uyumlu bir MHP'li olarak hizmet noktasında nasıl bir hizmetin alınacağı, ve Nevşehir bazında her konuya vakıf bir kardeşiniz olarak milletvekili aday adayı oldum. Yıllardır siyasetin içinde bulunan ve ilimizin tüm ilçe, belde ve köylerinin sorunlarını yakından bildiğim için milletvekili aday adayı oldum. Ülkemi, ilimi çok seviyorum ve hizmet etmek istiyorum. Hiç bir siyaset farkı gözetmeksizin Nevşehirime hizmet etmek için aday adayı oldum. Takdir hemşerilerimindir" dedi.

Aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar dileyen NTB Başkanı İbrahim Salaş, "Öncelikle aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizler için A partisi olmuş, B partisi olmuş önemli değil. Kim seçilirse seçilsin birlikte çalışmaya hazırız. Bizler bir yerlere aday oluyorsak kendimiz için değil halkımıza, çiftçimize, üreticimize hizmet etmek ve onların sorunlarına çare olmak için aday oluyoruz. Size ve diğer arkadaşlarımıza tekrardan başarılar diliyorum" şeklide konuştu.