Nevşehir''de, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), İl Başkanlığı'nca milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda adaylar kendilerini tanıttı.

MHP Nevşehir İl Başkanlığında düzenlenen aday tanıtım programına; İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, İl Ocak Başkanı Ali Türker, Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Fazlı Koç’un yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

MHP'nin Nevşehir'de 27'nci dönemde 1'inci sıradan milletvekili adayı Mehmet Varol'u, 2'nci sıradan milletvekili adayı Sait Yüksel'i ve 3'üncü sıradan milletvekili adayı Av.Fazlı Koç'u tanıttı.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, milletvekili aday adaylığı sürecinde 8 aday adayının kendileri için birbirinden değerli ve kıymetli olduğunu belirterek, "Tabi bunların arasında ilk 3'ü belirlemek için bir tercih yapmak zorundaydık. Öncelikle il yönetimimizle, ilçe başkanlarımız ve ilçe yönetimlerimizle, ardından da siyasi paydaş ve duygu ikliminde buluştuğumuz sivil toplum kuruluşları, dernek ve vakıflarla istişare etmek suretiyle en iyi sonucu nasıl elde ederiz noktasında geniş tabanlı bir istişare yaptık.
Ortaya çıkan nihai neticede bugün sizlerle milletvekillerimizi buluşturduk. Hedefimiz, en başında söylediğimiz gibi milletvekillerinin tamamını elde etmek için kendimize bir hedef koyduk. Hareketimizin mutfağından yetişen bir kare as çıkardık" dedi.


Teşkilat olarak her daim seçime hazır olduklarını ifade eden İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir’de 3 vekilliğin üçüne de talibiz. Şimdiye kadar Ülkücü kadrolar, yetenek, liyakat esaslarını öne çıkartarak neler yapılması gerektiğini göstermek için özellikle Nevşehirli hemşerilerimizden önemle rica ediyorum. Bizlere oy verin, Nevşehir’i ülkücü kadrolara teslim edin, bizde bizleri deneyin. Allah’ın izni ile bu olacaktır.” dedi.

Başkan Kaya'nın konuşması ardından toplantı, MHP milletvekili adaylarının kendilerini tanıtması, soru cevap bölümü ve fotoğrafı çekimiyle son buldu.