Kozaklı İlçe Teşkilatında yapılan toplantı ile Kozaklı Belediye Başkan adayımız açıklanmıştır. 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Fatih GÜVEN aday olarak tespit edilmiş ve kamu oyuna duyurusu yapılmıştır. Seçimlerde Kozaklı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına müracatta bulunan tüm ülküdaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Toplantıda MHP İL BAŞKANI GÖKSEL TAŞCI, KOZAKLI İLÇE BAŞKANI MESUT ÜNAL, KOZAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CELALETTİN GÜVEN, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çok sayıda Kozaklılı  hazır bulundular.

2014 yılında yapılacak mahalli idareler yerel seçiminde, Kozaklı Belediye Başkanlığı için Kozaklı MHP İlçe Teşkilatı’na yedi kişi adaylık başvurusunda bulunmuştur. MHP genel merkezi, il ve ilçe teşkilatının Kozaklı da yaptırmış olduğu anketler ve kamuoyu yoklamalarının hepsinde birinci çıkması sonucunda Celalettin GÜVEN MHP’den aday gösterilmiştir. GÜVEN, bu süreci diğer aday adayı arkadaşlarıyla birlikte yürüterek başarılı olacaklarını belirtti. Bu çalışmalarda emeklerini esirgemeyen öncelikle MHP İlçe Teşkilatı, İl Teşkilatı ve başkanlarına teşekkürlerini iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kozaklı belediye başkan adayı Celalettin GÜVEN, Kozaklı’nın acil çözüm bekleyen sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, hizmet etmek için göreve geldiğinde bu sorunların çözümü noktasında tüm projelerinin hazır olduğunu dile getirdi. Toplantıda Kozaklı’nın sorunlarından söz eden GÜVEN şöyle konuştu: ‘Belediye, sosyal devlet anlayışının ilçelerdeki en iyi yansıması olmalıdır; belediyecilik faaliyetlerini sorunsuz, düzenli ve tarafsız bir şekilde yerine getirmelidir, bizde bunun için çalışacağız’ dedi.

‘Kozaklımızı modern hale getirmek için turizm faaliyetlerini ilçemize faydalı olacak şekilde düzenleyerek, ihtiyaç duyulan her konuda yatırımları destekleyeceğiz; üretken belediyecilik ve yaşanabilir bir Kozaklı için halkımızın desteği ile çalışacağız’ dedi. 

‘Gelin birlikte üretelim, gelin birlikte yönetelim. Kapımız hizmet sevdalılarına sonuna kadar açıktır’ diyerek tüm Kozaklı halkıyla sürekli iletişim halinde olacağı mesajını verdi.

          Halka hizmet amacıyla dürüst, tarafsız ve şeffaf belediyecilik temel ilkemizdir diyerek yola çıkan Celalettin GÜVEN uzun yıllar bürokraside yaptığı başarılı çalışmalarla kazandığı engin tecrübeleri bu defa Kozaklılı hemşehrilerinin hizmetine sunacağını belirtti. 03.12. 2013