MHP Ortahisar Belde Başkanı  Murat Tığlı ‘’Yüreğimizden vurulduk’’

 

‘’Neresinden vuruldu diye sorarlarsa, yüreğinden dersiniz’’

 

Çözüm adı altında başlatılan yıkım süreci emralerini göstermeye devam etmektedir.Şımartılan, her türlü küstahlığına göz yumulan bölücü terör örgütü şehirlerde, sokaklarda ve okullarda kin kusmayı sürdürmektedir.

 

Ruhi Kılıçkıran ile başlayan Şehitler kervanımıza son olarak, Ege Üniversitesin’de bölücü hainler tarafından kahpece Şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz katılmıştır.

 

Süleyman Özman ağabey’e benzer bir şekilde Hakk’a yürüyen kardeşimizin anısı tıpkı diğer Şehitlerimizin ki gibi sonsuıza dek yaşatılacak ve acısı her daim yüreklerimizde olacaktır.

 

Şehadet mertebesine erişen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet kederli ailesi ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Bu mevlüt vesilesi ile son Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tarihte kanlı katliam olarak geçen 26 Şubat 1992 tarihinde yaşanan kansız ermeniler tarafından öldürülen vatandaşlarımızın mekanlarının cennet olmasını diliyorum.

 

MHP Ortahisar Belde Başkanlığı olarak düzenlediğimiz Mevlit programımıza katılan  Merkez ilçe Başkanıma ,Ürgüp İlçe Başkanıma,Millet Vekili Aday Adayları Sayın Mehmet Varol,Fazlı Koç,Vahdet Özler’e MHP Ürgüp eski İlçe Başkanı Alpaydın Eroğlu; na Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanımız Oytun Akyol’a ve ORTAHİSARLI hemşerilerime Sonsuz teşekkür Ederim.

Murat Tığlı 
Ortahisar Milliyetçi Hareket Partisi 
Belde Başkanı.