Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığının geçtiğimiz aylarda başlattığı geleneksel fasülye ikramı bu defa Acıgöl ilçesinde devam etti.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde Cuma namazı çıkışında 500 kişiye, kuru fasülye, pilav ve turşu ikramında bulunuldu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün yanı sıra, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, Yönetim Kurulu üyeleri, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül’ün de yer aldığı geleneksel fasülye ikramına Acıgöllü vatandaşların ve cami cemaatinin ilgisi bir hayli yoğun oldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ;" Birlik Vakfı Nevşehir Birlik Şubesinin Cuma namazı sonrası geleneksel kuru fasülye ikramını Acıgöllü hemşerilerimizle paylaştık. Birlik, beraberlik ve paylaşmanın bereketinin güzelliğini bizlere yaşatan değerli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.


Milletvekili Açıkgöz, önümüzdeki günlerde geleneksel olarak bu etkinliğin sürdürüleceğini kaydederken, ikramların hazırlanmasında emeği geçenlere ve etkinliğe katılanlara teşekkür etti.