TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte Kalaba'da esnaf ziyaretinde bulundu.​

Avanaos'un Kalaba kasabasına ziyaret gerçekleştiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ülke ve Nevşehir gündemini değerlendirdi.

Kalaba ziyaretlerinde Açıkgöz'e AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal, İl Genel Meclis Üyesi Şaban Topuz ve Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu eşlik etti.


Açıkgöz: "Gerekirse bizde ölürüz...!"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Kalaba Beldemizdeyiz.‬ ‪"Kahraman Mehmetçik’imiz Afrin’de kararlılıkla ilerliyor. Bu teröristler karşısında bu inançlı Mehmedimiz,bu imanlı milletimizin dualarıyla zaferi kucaklayacaklardır. Türkiye’mizin tek çakıl taşı kimseye verilmez, ucunda şehadet varsa biz millet olarak varız” Gerekirse ölürüz" dedi.

 "Milletimizi Parçalamak ve Ülkemizi Bölmek İsteyenlere Karşı Yeni Bir İstiklal Savaşı Veriyoruz"  diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ”Ülkemiz için gerektiğinde canımızı seve seve veririz” dedi.

Sözlerine Afrin Operasyonu hakkında değerlendirmelerde bulunarak başlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz “20 Ocak’tan itibaren Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, öncelikle terörü kaynağında kurutmak, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizi baskı ve zulümden kurtarmak, bölgede güven ve istikrarı sağlamak için, vatanlarını gerçek sahiplerine tekrar teslim etme gayesi ile Uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları çerçevesinde, BM Güvelik Konseyinin terörle mücadeleye yönelik, özellikle; Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak, Afrin’e ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı başlatmıştır. Binlerce tır ve uçak dolusu silahla donatılan PYG-YPG, DEAŞ, PKK, KCK gibi hain terör örgütlerinin ülkemize yapmış olduğu yüzlerce taciz artık sabrımızı tüketmiştir. Bu hain örgütlerin ülkemize yönelik açık birer tehdit olmasından dolayı başlatılan bu harekatta şehit olan kahraman askerlerimiz ile tarihimiz boyunca vatanı için canını veren tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Vatanı, milleti, devleti ve bayrağı için; şehadet bilinciyle, “düğüne gidiyoruz” diyerek harekata katılan ve hainlerle cesaretle çarpışan askerlerimizin Allah güç ve kuvvetini artırsın, onları her türlü kötülükten esirgesin, zafere ulaştırsın” dedi.

Açıkgöz; “Kahraman Askerimiz Afrin’de desten yazıyor”
Mehmetçiğimizin Afrin’de destan yazdığını ifade eden Açıkgöz, “Kahraman askerlerimiz tamamen yerli ve milli olan mühimmatlarla Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütlerine yönelik 28 gündür yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı’nda bugüne kadar toplamda 1595 teröristi etkisiz hale getirdiğine, terör örgütlerine ait hedefleri hava harekatları ile imha ettiğine ve teröristlerden kurtardığı köylerde insani yardımda bulunduğuna şahitlik ediyoruz. Ve herkes bilsin ki son bir sene içinde ülkemize 700 defa saldıran ve Suriye’de on binlerce insanı katleden bu hain terör örgütüne karşı mücadelemiz, son terörist temizlenene, terör hattı ortadan kaldırılana ve Türkiye tamam bitti diyene kadar devam edecektir. Bu önemli başarıyı gölgelemek isteyen hatta büyük bir densizlikle bizi işgalci olarak nitelemeye ve Avrupa’ya şikayet etmeye çalışan sözde parlamenter, akademisyen, yazar ve sözde meslek birliklerini de burada bir kez daha kınıyoruz. Yukarıdaki birkaç kişinin yaptığı açıklama tüm meslek mensuplarını kapsamaz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tür söylemlerin kimseye faydası yoktur” şeklinde konuştu.