AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, Kurban Bayramı öncesi arefe günü şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dua etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Açıkgöz," Nevşehir Şehitliğimizde kahraman şehitlerimizi ziyaret ediyor, fedakar ailelerimizle birlikte dualarla kahramanlarımızı yâd ediyoruz" dedi.

Bayramların önemli, özel günler olduğunu ifade eden Açıkgöz, şöyle konuştu: "Bayramlar birlik beraberliğimizin kardeşliğimizin, sevginin saygının ve dayanışmanın yaşandığı çok özel günlerimizdir.Kurban Bayramı bizim dini bayramımız ama biz aynı zamanda hem inançlarımızla hem kültürlerimizle birleştirmişiz. Bugün şehitliğimizi ziyaret ettik. Şehitlerimiz bizim için son derece önemli. Şehitlik peygamberlikten sonra en yüce makam. Onları minnetle şükranla anıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bizler bu cennet vatanda huzur içinde yaşıyorsak şehitlerimiz sayesindedir. Onlar bize bu vatanı emanet etti. Onun için resmi bayramlaşmadan da önce her arefe günü biz şehitlerimizi ziyaret ediyoruz. Bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin."dedi.


Milletvekili Açıkgöz'e, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçieşlik ettiler.