AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kartal Huzurevini ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin Ramazan Bayramını kutladı. Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretinde Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevi Müdürü Mustafa OKGERMAN ve huzurevi personeli katıldı.

Burada da yaşlıları tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Milletvekili Açıkgöz’ün ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten huzurevi sakinleri teşekkür ettiler.

Yaşlılarla sohbet eden Milletvekili açıkgöz, bayramlarda özellikle büyüklerin unutulmaması gerektiğini ve mutlaka fırsat buldukça yaşlıların ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi. Tüm Nevşehirlilerin de Ramazan Bayramını kutlayan Açıkgöz, AK Parti Hükümetleri olarak yaşlılar için de bir çok politikasının olduğunu söyledi.


Milletvekili Açıkgöz huzurevi sakinleriyle tek tek görüşerek sohbet etti. Açıkgöz, huzur evi sakinlerine yaptığı konuşmasında "Ben sizlerin evladı sayılırım, sizlerin rahatı ve huzuru bizlerin boynumuzun borcudur." dedi.

Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevi sakinlerimizi bu bayram da ziyaret edebilmenin huzurunu; bayramın sevincini büyüklerimizle paylaştık diyen Milletvekili Açıkgöz, bayramların birlik ve beraberliklerin ön plana çıktıkları günler olduğunu ve bu günlerde özellikle yaşlıların ziyaret ederek onları sevindirmenin önemine değindi.