AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ilk olarak Ocak 2017'de Diyarbakır'ın Sur ilçesi Dicle Üniversitesi yerleşkesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman şehidimiz Furkan Demir'in baba ocağını ziyaret ederek aileye tekrar başsağlığı dilediklerinde bulundu. 

Milletvekili Açıkgöz, “Sizler ülkemizin, Türkiye’nin istiklali, güvenliği, huzuru için canını seve seve feda eden kardeşimizFurkan’dan bize kalansınız, sizlerin her zaman yanınızda yer almaktayız. Şehidimizin aziz hatırasını hep birlikte anıyoruz. Şehidimize bir kez daha rahmet diliyorum, Rabbim mekanını cennet eylesin." diye konuştu.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Şehit kardeşimiz Semih TURGUT' un baba ocağındayız, şehidimizin yadigarı fedakar ailemize bayram ziyaretinde bulunuyoruz.‪Rabbim,şehitlerimizden razı olsun" dedi.
Açıkgöz, "Vatanımız ve milletimiz için üstün fedakârlık gösteren aziz şehitlerimize Allah’ tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı; kahraman gazilerimize de acil şifalar dilerim. Kahraman milletimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin; terörle ve terör yandaşlarıyla kararlı mücadelemizde göstermiş oldukları cesaret, kahramanlıkları için minnetlerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyorum." dedi.