Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (SAV) Efendimizin Mevlid-i Nebi haftası kutlaması için pazar sabah namazında Kurşunlu Camiinde Kuran-ı Kerim ziyafeti ve gençlik buluşması düzenlendi.

Kurşunlu Camii’nde sabah ezanıyla başlayan programa, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve çok sayıda Nevşehirliler akın ettiler. 


Milletvekili Açıkgöz, Sabah Namazı Sonrası Cami Cematine Sıcak Çorba Dağıttı ... 
Namazın kılınması ve yapılan duaların ardından cami çıkışında, hayırseverlerin hazırladığı çorba Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından ikram edildi. AK Parti Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, sabah namazının ardından ‘Bereket Çorbası’ dağıtıp, gençlerle çorba içip sohbet etti. Nevşehir Merkez Kurşunlu Camii'nde sabah namazını kıldıktan sonra cami avşusunda çorba kazanının başına geçen AK Parti Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, kendi elleriyle vatandaşlara çorba dağıttı.

TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Alemlere rahmet, Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin Mevlid-i Nebi haftası kutlaması için pazar sabahı Kurşunlu Camiinde Kuran-ı Kerim ziyafetiyle gençlik buluşması gerçekleştirdik. Hatim duasında milletimizin birlik ve beraberliği, geleceği; ümmetin kardeşliği için dualarımız müşterekti‬. Tarihi Kurşunlu Camimizdeki sabah namazından sonra çorba ikramında bulunduk. Ellerde sıcacık çorba, yüzlerde samimi tebessüm görülmeye değerdi. ‬
‪Bizlerin aşı da gönülleri de bir; aziz milletimiz ve ümmetimiz için de dualarımız bir “Bir olacağız,iri olacağız,diri olacağız.”.