AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve Tarım Gıda Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz  halı saha futbol maçında ter döktü.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'nun yer aldığı sarı takım, Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve   İl Müdürü Okan Yılmaz 'ın yer aldığı Mavi takıma karşı sahada maç yaptılar. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı karşılaşmada, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, karşılaşmada başarılı mücadelesiyle göz doldururken, zaman zaman tehlikeli ataklara imza attı.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru attığı gollerle formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi.  İl Müdürü Okan Yılmaz ise teknik hareketleriyle göz doldurdu. Maç 6-6 eşitlikle sona ererken kazanan dostluk oldu.( Aslında Milletvekili Açıkgöz'ün takımı maçı kazanmıştı ama...)

Maç sonrası açıklama yapan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Spor yaparak stres atmak, bir arada olmamız eğlenceli ve güzel olduğunu söyleyerek, “Futbol bir sevda.... Dostlarımızla, uzun bir aradan sonra yeni yılın açılış maçında bir arada olmaktan mutluluk duydum.. Bu bizim için bir özlem ayrı bir tutku, yoğun çalışma temposu içinde her ne kadar eskisi kadar zaman bulmakta zorlansamda fırsatını bulup sahalarda tekrar oynuyor olmak ayrı bir şey...Buradan Tüm vatandaşlarımızı sağlık için spor yapmaya davet ediyorum.  dedi.