AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, eski Meclis binasında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1. Toplantısı Açılış Töreni’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli mesajlar verdiği toplantıda yerini alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, tarihi güne tanıklık etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "Tıpkı 98 yıl önce olduğu gibi bugün de milli iradenin üzerinde hiçbir fani güç tanımıyoruz. Türkiye'nin 24 Haziran seçimleri ile yaşadığı tarihi dönüşümün ilk adımını milli iradenin tecelligahı olan bu kutlu çatının altında, milletimizin şahitliğinde atıyoruz" İfadeleri kullandığı toplantıya geniş katılım oldu.

"AÇIKGÖZ TARİHİ GÜNE TANIKLIK ETTİ"

Milletvekili Açıkgöz, “İlk mecliste Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1. Toplantısı Açılış Töreninde yer almanın ve o anları hissetmenin gururunu, onurunu yaşadık.  Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajlar çok önemliydi. Ülkemizi artık büyük güçlü Türkiye yolunda ilerlemede önemli günler bekliyor.” dedi.

Toplantı sonrasında İlk TBMM önünde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı törene katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.