Van'ın Çaldıran ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçeleri arasındaki Tendürek bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce el yapımı bombanın patlatılması sonucu şehit düşen Nevşehirli şehit Uzman Çavuş Emre Türkmen için Hacıbektaş ilçesindeki baba ocağında mevlid okutuldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Hacıbektaşlı şehit Uzman Çavuş Emre Türkmen için okutulan Mevlidi Şerifine Katıldı.

​AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirli Şehit Uzman Çavuş Emre Türkmen'in Hacıbektaş ilçesindeki baba ocağına giderek baba Emin, anne Zehra ve eşi Hacer Türkmen’e taziye ziyaretinde bulundu. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Açıkgöz, şehidimize de Allah’tan rahmet diledi. Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ateşin sadece Türkmen ailesine, Nevşehir ve Hacıbektaş’a değil, tüm ülkeye düştüğünü söyledi. Terörü, teröristi, teröre yardım ve yataklık edenleri de lanetlediklerini vurguladı.

Nevşehirli şehit Uzman Çavuş Emre Türkmen için Hacıbektaş ilçesindeki mevlidi şerife AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley ,Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,  Nevşehir İl Jandarma Garnizon Komutanı J. Kd. Albay Metin Alkaya,  Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir İl Tarım Gıda Hayvancılık Müdürü Okan Yılmaz katıldı.

​AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, şehit ziyareti sonrasında AK PARTİ Hacıbektaş İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Yusuf Koçak ve patlililerle bir süre sohbet etti.