Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 486 kişinin yargılandığı davasının Ankara’daki duruşmalarına TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de katıldı.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte, 15 Temmuz gecesi milli iradeyi savunmak için hain namlular karşısında canlarını feda eden şehitlerin aileleri ve gaziler ile taraf avukatları katıldı.

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsündeki salonda görülen duruşmaya, şehit yakınlarımız ve gazilerimizle katıldık. “Hainler, adalet önünde hesap verecekler.”‬ dedi.


Açıkgöz: Gün hesap günü..! Takipteyiz”

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Sincan Adliyesi önünde FETÖ davalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Açıkgöz yaptığı açıklamada; "Nevşehir'in her köşesinde çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi sürdürürken, diğer taraftan medeniyet tarihimizin en büyük ihanetine sahne olan 15 Temmuz'la alakalı mahkeme süreçlerini Ankara Sincan Ağır Cezaevi'nde takip ediyoruz. Vatana ihanet eden hainler için Gün hesap günü..! Takipteyiz” notunu düştü.

"Bu millet hak ettiğiniz cezayı verecek! Sürecin takipçisi olacağız"
Milletvekili Açıkgöz açıklamasının devamında; "Ama gerek içerideki FETÖ'cüler, gerekse dışarıdaki kripto FETÖ'cüler şunu bilsinler ki; Bu millet onlara hak ettikleri en ağır cezayı verecek. Bizlerde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Başbakanımız'la, AK Parti teşkilatlarımızla, milletimizle birlikte bu sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz." dedi.


‪Unutmadık,‬
‪Unutmayacağız,‬
‪Unutturmayacağız...