TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Sabah Namazının ardından Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri İle Nevşehir Semerkand Buhara İlim Kültür Vakfı'nın verdiği kahvaltıya katıldı.

Nevşehir Semerkand Buhara İlim Kültür Vakfının  Organize ettiği Kahvaltı, Nevşehir'de görev yapan Dernek ve Vakıf yöneticileri ile üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 


Kahvaltı Öncesi Nevşehir Vakıf Başkanı Ahmet Feralan Milletvekili Açıkgöz'ün davetlerini kırmayarak katılmalarından dolayı teşekkürlerini bildiren kısa bir konuşma yaptı. Kahvaltı sonrası Açıkgöz'e Semerkand Buhara İlim Kültür Vakfının Nevşehir’de ve Türkiye’deki faaliyetleri hakkında kısa bir sunum yapıldı. Daha sonra Katılımcılar yaşadıkları sorunları dile getirerek Milletvekili Açıkgöz ile istişare ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Sabah namazı sonrası Semerkand Vakfında Nevşehir STK temsilcilerimizle istişare kahvaltısındayız. ‬‪“Büyüyen Nevşehir  Güçlü Türkiye yolunda tek vücuduz; hedefimiz her yönüyle gelişen bir Nevşehir için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktır.” dedi.