AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, Hatay Altınözü'nde Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezinde ziyaret ettiği Suriyeli yetim çocukları sevindirdi.

Açıkgöz, Yetim Merkezi’ni gezerek, buradaki çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Açıkgöz, kamp içerisinde bulunan kimi annesini, kimi babasını kaybetmiş çocuklar için yapılan Yetim Merkezi’ni ziyaret etti ve buradaki çocuklarla sohbet etti. Buradaki çocuklara çeşitli hediyeler verdi.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, "Hatay/Altınözü’ndeyiz. AFAD Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezinde bulunan misafirlerimizin imkanları ve durumları hakkında bilgi alıyoruz. Mazlumların sığınağı Türkiye’ye, mazlumların gür sesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’a konuklarımızın sevgileri ve muhabbetleri görülmeye değer" dedi.

Açıkgöz, AFAD Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezimizde misafir olan çocuklarımıza oyuncaklarını hediye ediyoruz. Gözlerindeki mutluluk ve samimiyet tüm iyiliklere bedel...İnsanlığın emaneti çocuklarımıza ev sahipliği yapan sevgi ve hoşgörü şehri Hatay’dan tüm mazlumlara selam olsun.